"Климатех" АД е първият завод
за климатична техника в България

За нас

„Климатех“ АД Димитровград е част от групата „Главболгарстрой“ и е първият завод за климатична техника в България, създаден през 1969г. Заводът е разположен на площ от 40 000 кв.м., от които 14 000 застроени с производствени и складови помещения. Нашите продукти, намират добър прием както в България, така и в чужбина: Франция, Германия, Австрия, Холандия, Русия, Казахстан, Молдова, Украйна.

ПРОДУКТИ

Image
Image
Image

Топлообменни Апарати

Климатех, конструира и произвежда Топлообменни Апарати и Топлообменници за широк обхват от приложения за леката и тежка промишленост по зададени параметри от Клиента. Нашите изделия изпълняват ефективно, различни задачи в технологичните процеси, като охлаждане, подгряване, конденз, енергоспестяване, климатизация на помещения и др.

Климатизация

Климатех, предлага на своите Клиенти, модерни системи за вентилация и климатизация, поддържащи перфектни климатични условия в закрити помещения, като Търговски Центрове, Болници, Училища и Детски Градини, Офис Сгради, Спортни Съоръжения, Ресторанти, Оранжерии и Ферми, Производствени Цехове и др. 

Въздухопречистване

Климатех, конструира и произвежда по Задание от Клиента, голям спектър от Въздухопречистващи съоръжения, като Циклони, Скрубери, Ръкавни филтри и други, предназначени за ефективно обезпрашаване и почистване на въздух, издустриални газове и други. 

Технологии

„Климатех“ АД Димитровград e първият завод за климатична техника в България. Създаден е през 1969 г. Разположен е на площ от 40 000 квадратни метра, от които 14 000 квадратни метра са застроени с производствени и складови помещения.

 

Фирмата работи непрекъснато за повишаване асортимента и качеството на предлаганите продукти.

 
Основните направления, в които е специализирана „Климатех“ АД са:
• Климатизация и вентилация
• Топлообменни апарати
• Въздухопречистване
Image

Фирмата е сертифицирана по стандарта ISO 9001:2015, носител на златни медали от Пловдивския международен панаир, TUV лицензия за качество, съгласно EN 1886.

Наши партньори

Image
Image
Image
Image

Последни Новини

Фирма "Климатех" АД е сред водещите в сферата на Отопление, вентилация, климатизация.