За нас

„Климатех“ АД Димитровград е част от групата „Главболгарстрой“ и е първият завод за климатична техника в България, създаден през 1969г. Заводът е разположен на площ от 40 000 кв.м., от които 14 000 застроени с производствени и складови помещения. Нашите продукти, намират добър прием както в България, така и в чужбина: Франция, Германия, Австрия, Холандия, Русия, Казахстан, Молдова, Украйна и др.

ПРОДУКТИ

Image

Топлообменни Апарати

Климатех, конструира и произвежда Топлообменни Апарати и Топлообменници за широк обхват от приложения за леката и тежка промишленост по зададени параметри от Клиента. Нашите изделия изпълняват ефективно, различни задачи в технологичните процеси, като охлаждане, подгряване, конденз, енергоспестяване, климатизация на помещения и др.

Image

Климатизация

Климатех, предлага на своите Клиенти, модерни системи за вентилация и климатизация, поддържащи перфектни климатични условия в закрити помещения, като Търговски Центрове, Болници, Училища и Детски Градини, Офис Сгради, Спортни Съоръжения, Ресторанти, Оранжерии и Ферми, Производствени Цехове и др.

Image

Въздухопречистване

Климатех, конструира и произвежда по Задание от Клиента, голям спектър от Въздухопречистващи съоръжения, като Циклони, Скрубери, Ръкавни филтри и други, предназначени за ефективно обезпрашаване и почистване на въздух, издустриални газове и други.

ТЕХНОЛОГИИ И ПРОИЗВОДСТВО 

Всяко изделие в Климатех се изработва по зададените от Клиента, параметри и стандарти. В производството и дизайна на нашите продукти са внедрени уникални и модерни технологии, които правят работата им ефективна и надеждна. Някои от тях са Оребряване на гладки тръби, Лазерно разкрояване на листов материал, CNC пробивно-фрезова обработка на особено големи детайли с диаметър над 2 м., Огъване на ламарина до 4 м. дължина и др.

НАШИ ПАРТНЬОРИ

Image
Image
Image
Image

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ